Embedded Software Engineer

Word jij enthousiast van software ontwikkeling voor mobiele besturingen en wil jij dit graag combineren met het adviseren en helpen van onze klanten? Neem snel contact op, want dan hebben wij de perfecte baan voor je!

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Embedded Software Engineer zal je het merendeel van je tijd besteden aan software ontwikkeling voor mobiele besturingen waaronder automatisch geleide voertuigen of een IoT connector. Maar dat had je vast verwacht bij deze functie. Wat deze functie nou écht interessant maakt is dat je vanaf begin tot eind betrokken bent bij het proces van deze software. Dus je bent bezig met het ontwerp, het testen, acceptatie bij de klant, maar ook de nazorg. Het kan voorkomen dat je af en toe bij klanten aan het werk bent, in plaats van bij ons kantoor.

Daarnaast krijg je ook de kans om mee te denken over allerlei nieuwe technische oplossingen op architectuurniveau, de product roadmap, maar ook de afstemming tussen partijen als het gaat om integratie van onze oplossingen. En je kunt (junior) engineers aansturen of afstudeerders/stagiaires begeleiden mocht je dat leuk vinden!

FUNCTIEEISEN

Bij ons krijg je als Embedded Software Engineer veel verantwoordelijkheden. We willen graag dat je dit met beide handen aanpakt, dat je deze verantwoordelijkheid begrijpt, dat je ervoor zorgt dat alles goed verloopt. Binnen ons bedrijf zijn de lijnen kort en informeel en de mate van interne en externe waardering zeer groot. We zoeken iemand die past binnen deze cultuur, iemand die actief aan de slag wil met de professionele- en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt bij ons veel leren, maar waar je al wel over beschikt is:

 • Een afgeronde HBO-opleiding richting Elektrotechniek, Informatica, Technische Computerkunde, Embedded software, of iets dat vergelijkbaars;
 • Ervaring met Embedded Software ontwikkeling op applicatie niveau in de talen C, maar misschien ook al wel in de C++;
 • Ervaring met één of meerdere embedded besturingssystemen, zoals (real-time) Linux, Windows CE of een ander RTOS;
 • Een goed analytisch vermogen; je weet wáár het probleem ligt en kunt hiervan de oorzaak vaststellen. Doordat jij als geen ander concreet kan communiceren, kun jij gedachten en ideeën helder krijgen.;
 • Een goed inlevingsvermogen; niet alleen in de techniek, maar ook in mensen;
 • Affiniteit met project- en procesmatig werken; een echte teamplayer;
 • Een conceptueel denkvermogen; je kunt op systeemniveau oplossingen bedenken;
 • Een proactieve houding, je denkt en handelt in oplossingen, je weet theorie en praktijk te combineren.

Voldoe jij niet aan alle bovenstaande eisen, maar denk jij wel geschikt te zijn voor deze functie? Dan dagen wij je uit om te laten zien waarom jij als Software Engineer bij ons aan de slag kan!

WAT BIEDEN WE?

Wij willen onze dienstverlening elke dag een beetje beter maken en dan doen we door bezig te zijn met onze professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

Om onze medewerkers te (blijven) stimuleren maken we gebruik van ons ‘binden-boeien-ontwikkelen’-programma. Dit is een interessant programma waarin vier pijlers centraal staan: ontwikkeling en stimulering doorgroei, individuele loopbaanpaden, modulaire trainingen, training en coaching op het gebied van kennis, gedrag en vaardigheden.

Daarnaast krijg je van ons nog;

 • 40 uren per week een werkplek op een informele afdeling binnen onze organisatie;
 • Een goede inwerkperiode om het allerbeste uit jezelf te halen;
 • Alle vrijheid om je ambities op de werkvloer waar te maken. We horen graag wat je ambitie is;
 • 25 vakantiedagen en 2 collectief vrije dagen;
 • Reiskostenvergoeding;

BEDRIJFSOMSCHRIJVING

Wij zijn specialist in industriële automatisering en besturing. Vanuit ons kantoor en/of op klantlocatie wordt gewerkt aan (maatwerk) projecten. Binnen onze organisatie heerst een informele en collegiale werksfeer, waar je inspanning goed wordt beloond.

INTERESSE?

We weten dat we heel wat vragen en je ziet vast nog meer vacatures voorbij komen. We willen je graag overtuigen van onze organisatie, omdat we oprecht geïnteresseerd zijn in jou! Mag je daarna beslissen wat je doet. Neem contact met ons op via sollicitatie@riwo.eu voor meer informatie of om een afspraak te plannen.

WILT U MEER WETEN?

Benieuwd naar welke maatoplossingen wij voor u kunnen inzetten? Wij staan u graag te woord.

Contact opnemen