Hardware Engineer

Jij weet alles van industriële hardware, bent gek op het ontwerpen en ontwikkelen van (nieuwe) technische besturingspanelen of elektrotechnische installaties en je bent op zoek naar een leuk bedrijf waar je deze werkzaamheden kunt uitvoeren! Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Functieomschrijving

We kunnen hierbij kort door de bocht zijn, want bij ons draait alles om tevreden klanten. Jij gaat er dan ook voor zorgen dat klanten tevreden zijn over onze dienstverlening, doordat jij (en natuurlijk ook je collega’s) kwalitatief goede elektrotechnische tekeningpakketten tijdig oplevert én dit allemaal binnen het kostenplaatje en tijdspad past. Dit omvat natuurlijk veel verschillende werkzaamheden, maar het merendeel van je tijd zal je bezig zijn met het ontwerpen van besturingspanelen en elektrotechnische installaties voor industriële machine- of procesbesturingen waaronder lasersnijmachines of waterbehandelingsinstallaties.

Daarnaast ben je ook bezig met het veilig ontwerpen en bewaken van de kwaliteit van je projecten & ben je voortdurend op zoek naar de juiste balans tussen technologie en het gebruiksgemak. Door de snelle ontwikkelingen in deze sector is het van belang dat je kennis altijd up-to-date is. Hier zorgen we met z’n allen voor door middel van trainingen en cursussen. We vinden professionele én persoonlijke ontwikkeling een van de belangrijkste zaken.

Functieeisen

Bij ons is afspraak-is-afspraak, je hebt de capaciteit om te plannen en je hebt een goed inlevingsvermogen. Daarnaast beschik je over de volgende ‘harde’ eisen:

 • Een afgeronde HBO-opleiding richting Elektrotechniek, als je een WO opleiding hebt genoten mag dat uiteraard ook;
 • Ervaring met industriële elektrotechnische installaties;
 • Een goed analytisch vermogen; je weet wáár het probleem ligt en kunt hiervan de oorzaak vaststellen. Doordat jij als geen ander concreet kan communiceren, kun jij gedachten en ideeën helder krijgen.;
 • Affiniteit met project- en procesmatig werken; een echte teamplayer;
 • Een conceptueel denkvermogen; je kunt op systeemniveau oplossingen bedenken;
 • Een proactieve houding, je denkt en handelt in oplossingen, je weet theorie en praktijk te combineren.

Voldoe jij niet aan alle bovenstaande eisen, maar denk jij wel geschikt te zijn voor deze functie? Dan dagen wij je uit om te laten zien waarom jij als Hardware Engineer bij ons aan de slag kan!

Wat bieden we?

Wij willen onze dienstverlening elke dag een beetje beter maken en dan doen we door bezig te zijn met onze professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

Om onze medewerkers te (blijven) stimuleren maken we gebruik van ons ‘binden-boeien-ontwikkelen’-programma. Dit is een interessant programma waarin vier pijlers centraal staan: ontwikkeling en stimulering doorgroei, individuele loopbaanpaden, modulaire trainingen, training en coaching op het gebied van kennis, gedrag en vaardigheden.

Daarnaast krijg je van ons nog;

 • 40 uren per week een werkplek op een informele afdeling binnen onze organisatie;
 • Een goede inwerkperiode om het allerbeste uit jezelf te halen;
 • Alle vrijheid om je ambities op de werkvloer waar te maken. We horen graag wat je ambitie is;
 • 25 vakantiedagen en 2 collectief vrije dagen;
 • Een premievrije collectieve pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn specialist in industriële automatisering en besturing. Vanuit ons kantoor en/of op klantlocatie wordt gewerkt aan (maatwerk) projecten. Binnen onze organisatie heerst een informele en collegiale werksfeer, waar je inspanning goed wordt beloond.

Interesse?

Het internet wordt overspoeld met vacatures voor Hardware Engineers, daar zijn we ons van bewust. Onze vacature is vakinhoudelijk niet heel veel anders dan de andere vacatures, maar wij maken het onderscheid met onze bedrijfscultuur en menen oprecht een interessant bedrijf te zijn waar professionele- en persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda staat! Ben je nog niet overtuigd of wil je meer weten? Neem contact met ons op via info@riwo.eu voor meer informatie of om een afspraak te plannen.

WILT U MEER WETEN?

Benieuwd naar welke maatoplossingen wij voor u kunnen inzetten? Wij staan u graag te woord.

Contact opnemen