Monteur E&I

Wij zoeken een enthousiaste collega die zich bezig houdt met de technische montage van industriƫle elektrotechnische installaties.

Functieomschrijving

Als Monteur Elektrotechniek en Instrumentatie zal jij je bezighouden met besturingspanelen en elektrotechnische installaties voor industriƫle machine- of procesbesturingen waaronder voersystemen of biogasinstallaties. Je bent bij de hele levenscyclus van besturingen betrokken van ontwerp tot acceptatie en nazorg. Je gaat ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening, door het op tijd opleveren van kwalitatief goede industriƫle besturingen.

Bij ons is afspraak-is-afspraak, alles wat je beloofd maak je waar. Maar door jouw capaciteit om goed te plannen (kosten en tijd) maken we ons daar geen zorgen over.Ā 

Functieeisen

Samenwerken met klanten, collegaā€™s en teamleden gaat je goed af. Je bent proactief, denkt en handelt in oplossingen en weet theorie en praktijk te combineren. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde MBO-opleiding richting Elektrotechniek;
 • Ervaring met industriĆ«le elektrotechnische installaties;
 • Een goed analytisch vermogen; je weet wƔƔr het probleem ligt en kunt hiervan de oorzaak vaststellen. Doordat jij als geen ander concreet kan communiceren, kun jij gedachten en ideeĆ«n helder krijgen.;
 • Een goed inlevingsvermogen; niet alleen in de techniek, maar ook in mensen;
 • Affiniteit met project- en procesmatig werken; een echte teamplayer;

Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar een Nederlands sprekende collega om ons team compleet te maken.

Wat bieden we?

Wij willen onze dienstverlening elke dag een beetje beter maken en dan doen we door bezig te zijn met onze professionele- en persoonlijke ontwikkeling.

Om onze medewerkers te (blijven) stimuleren maken we gebruik van ons ā€˜binden-boeien-ontwikkelenā€™-programma. Dit is een interessant programma waarin vier pijlers centraal staan: ontwikkeling en stimulering doorgroei, individuele loopbaanpaden, modulaire trainingen, training en coaching op het gebied van kennis, gedrag en vaardigheden.

Daarnaast krijg je van ons nog;

 • 40 uren per week een werkplek op een informele afdeling binnen onze organisatie;
 • Een goede inwerkperiode om het allerbeste uit jezelf te halen;
 • Alle vrijheid om je ambities op de werkvloer waar te maken. We horen graag wat je ambitie is;
 • 25 vakantiedagen en 2 collectief vrije dagen;
 • Een premievrije collectieve pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn specialist in industriƫle automatisering en besturing. Vanuit ons kantoor en/of op klantlocatie wordt gewerkt aan (maatwerk) projecten. Binnen onze organisatie heerst een informele en collegiale werksfeer, waar je inspanning goed wordt beloond.

Interesse?

We willen je graag overtuigen van onze organisatie, omdat we oprecht geĆÆnteresseerd zijn in jou! Neem contact met ons op via info@riwo.eu voor meer informatie of om een afspraak te plannen.

WILT U MEER WETEN?

Benieuwd naar welke maatoplossingen wij voor u kunnen inzetten? Wij staan u graag te woord.

Contact opnemen