Rimote

Met ons platform RIMOTE, bieden we een oplossing voor het op afstand servicen, bedienen, monitoren en beheren van systemen.

Duurzame relatie

Wij zijn op de eerste plaats uw partner. We delen kennis, ervaring en bouwen een duurzame en betrouwbare relatie met u op.

Ontzorgen

Ons doel is u te ontzorgen en u kostenefficiënte en volledig geïntegreerde industriële besturingsoplossingen te leveren.

Wij delen graag kennis met u

Wij delen graag onze kennis over industriële automatisering en besturing met u. Daarom organiseren wij trainingen en faciliteren we in het digitaal ontwikkelen van kennis en vaardigheden via ons Rimote platform.

Optimalisatie

Het optimaliseren van processen kent vaak vele afhankelijkheden. Door goed inzicht te creëren in deze afhankelijkheden en hun onderlinge samenhang te kennen in combinatie met bewezen modulaire herbruikbare bouwstenen maken wij het verschil.

Helderheid en duidelijkheid in uw processen

Omwille van kosten wordt maatwerk vaak uitgesloten. Door gebruik te maken van bewezen modulaire herbruikbare bouwstenen wordt uw proces, tegen een acceptabel kostenniveau, helder en kinderlijk eenvoudig op maat samengesteld.

We denken mee in ROI

Wij leveren niet zomaar een oplossing. Ons doel is een duurzame relatie waarin we u ontzorgen en blijven meedenken, zodat u voorop blijft lopen in nieuwe technologie, bijvoorbeeld dankzij ons eigen RIMOTE servicetool.

Lees meer over onze werkwijze
Bekijk hier meer informatie over:

Automatisering

Smart Industry maakt nieuwe businessmodellen mogelijk die kansrijk zijn voor bedrijven. Het Rimote platform omvat de gehele automatiseringspiramide en biedt moderne online diensten.

Kostenbesparing

Wij garanderen dat uw investering op de lange termijn rendement oplevert. Doordat wij met u meedenken zijn onze oplossingen flexibel aan te passen aan uw wensen en de groeiende markt.

Rhino tuinbouw AGV
Een elektrisch trekker voor het afhandelen van de interne logistiek in tuinbouwbedrijven.
FeedR voerrobot
Een innovatief autonoom voersysteem voor het nauwkeurig voeren van kalveren en geiten.
Transportwagen AGV
Een automatische transportwagen voor het afhandelen van de interne logistiek in tuinbouwbedrijven.
Triomatic voerrobot
Een automatische zelfrijdende voerrobot voor het nauwkeurig voeren van runderen.

Meer informatie?

Wilt u toch wat meer informatie? Dat kan! Wij hebben verschillende brochures zodat u zich kunt verdiepen in onze werkwijze. Laat uw e-mailadres achter en wij sturen u de link naar onze brochure(s).Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Binnen 24 uur nemen we contact met u op.