Paneelbouw

In onze uitstekend geoutilleerde werkplaats worden zowel series als klantspecifieke besturingspanelen gebouwd. Wij bouwen panelen voor industriële installaties op uit standaard plaatstaal, roestvaststaal en/of kunststof in elke gewenste vorm, uitvoering grote en/of kleur.

Jarenlange ervaring, vakmanschap, de zorg van onze monteurs en gerenommeerde toeleveranciers staan garant voor een uitmuntende kwaliteit van het werk. Wij bouwen klantspecifiek en fabricaat onafhankelijk, dat betekent voor u dat materialen volgens uw standaard worden verwerkt. Uiteraard volgens de geldende geharmoniseerde normen. Overigens houden we onze standaard fabricaatkeuzes voorradig in ons ruim geoutilleerde magazijn. Een logische opbouw, de goede toegankelijkheid van instrumenten en componenten, draadkleuren volgens de normen en voorzien van een overzichtelijk tekeningenpakket staan borg voor een uitstekend product.

Een goede relatie met toeleveranciers geeft ons de zekerheid altijd vroegtijdig op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en materialen, de nieuwste technieken en korte levertijden.