Oplossingsgericht

Elk probleem biedt mogelijkheden voor het vinden van een passende oplossing en vormt voor ons een interessante uitdaging.

Modulair

Succesvolle AGV besturingen vragen om kostenefficiënte modulaire OEM bouwstenen en producten die probleemloos integreren met de totale procesbesturing in veeleisende omgevingen.

Klantspecifiek

Uw vraagstuk of probleem is nooit standaard, daarom passen wij onze oplossingen op u aan.

Wij verzekeren kwaliteit in uw Processen

Kwaliteit is bij ons een kernwaarde, in alles wat we doen staat kwaliteit voorop. Daarbij kijken we natuurlijk naar het geheel van al uw processen, kwaliteit bepaalt namelijk in hoge mate de klanttevredenheid.

Wij ontzorgen u met hands on Projectmanagement

Met impactvolle projecten in een variëteit aan industrieën hebben onze projectmanagers jarenlange ervaring. Graag zitten wij al in een vroeg stadium aan tafel voor het realiseren van de meest kostenefficiënte oplossing.

Uw processen worden snel overzichtelijk

Door gebruik te maken van modulaire herbruikbare RIMOTE en RIBOTIC bouwstenen implementeren we bewezen oplossingen. Dat leidt tot een korte marktintroductietijd en een overzichtelijke bedrijfsvoering.

We denken mee in ROI

Wij leveren niet zomaar een oplossing. Ons doel is een duurzame relatie waarin we u ontzorgen en blijven meedenken, zodat u voorop blijft lopen in nieuwe technologie, bijvoorbeeld dankzij ons eigen RIMOTE servicetool.

Lees meer over onze werkwijze
Bekijk hier meer informatie over:

Kostenbesparing

Wij garanderen dat uw investering op de lange termijn rendement oplevert. Doordat wij met u meedenken zijn onze oplossingen flexibel aan te passen aan uw wensen en de groeiende markt.

Procesbesturing

Het automatisch besturen, volgen en controleren van continue verlopende processen en/of batchprocessen.

FeedR voerrobot
Een innovatief autonoom voersysteem voor het nauwkeurig voeren van kalveren en geiten.
Transportwagen AGV
Een automatische transportwagen voor het afhandelen van de interne logistiek in tuinbouwbedrijven.
Triomatic voerrobot
Een automatische zelfrijdende voerrobot voor het nauwkeurig voeren van runderen.
Rhino tuinbouw AGV
Een elektrisch trekker voor het afhandelen van de interne logistiek in tuinbouwbedrijven.

Meer informatie?

Wilt u toch wat meer informatie? Dat kan! Wij hebben verschillende brochures zodat u zich kunt verdiepen in onze werkwijze. Laat uw e-mailadres achter en wij sturen u de link naar onze brochure(s).Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Binnen 24 uur nemen we contact met u op.