Uw loonkosten kunnen omlaag

Door verregaande automatisering verlopen processen efficiënter, is er meer rust in uw onderneming en zal de afhankelijkheid van personeel drastisch reduceren waardoor loonkosten afnemen.

Kosteneffectief door het bieden van best-in-class diensten

Op basis van de pijlers Monitoring, Telemetrie & Service biedt Rimote verschillende moderne diensten, telkens gekoppeld aan mobiele en stationaire systemen die bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering.

Onze werkwijze

Wij willen integraal onderdeel zijn van de waardeketen van onze klanten door hen het besturing- of automatiseringsvraagstuk uit handen te nemen. Hierdoor kunnen onze klanten meer focussen op de eigen primaire processen en zo succesvoller zijn.

Wij zorgen dat u niet afhankelijk hoeft te zijn van personeel

Wij garanderen dat uw investering op de lange termijn rendement oplevert. Doordat wij met u meedenken zijn onze oplossingen flexibel aan te passen aan uw wensen en de groeiende markt.

Uw loonkosten kunnen omlaag

Met slimme automatisering maken wij veilige en functionele besturingsoplossingen. Met ons platform; RIMOTE, bieden we een oplossing voor het op afstand servicen, bedienen, monitoren en beheren van systemen.

Kosteneffectief door het bieden van best-in-class diensten

Door gebruik te maken van modulaire herbruikbare RIMOTE en RIBOTIC bouwstenen implementeren we bewezen oplossingen. Dat leidt tot een korte marktintroductietijd en efficiëntere processen.

We denken mee in ROI

Wij leveren niet zomaar een oplossing. Ons doel is een duurzame relatie waarin we u ontzorgen en blijven meedenken, zodat u voorop blijft lopen in nieuwe technologie, bijvoorbeeld dankzij ons eigen RIMOTE servicetool.

Lees meer over onze werkwijze
Bekijk hier meer informatie over:

Automatisering

Smart Industry maakt nieuwe businessmodellen mogelijk die kansrijk zijn voor bedrijven. Het Rimote platform omvat de gehele automatiseringspiramide en biedt moderne online diensten.

Procesbesturing

Het automatisch besturen, volgen en controleren van continue verlopende processen en/of batchprocessen.

FeedR voerrobot
Een innovatief autonoom voersysteem voor het nauwkeurig voeren van kalveren en geiten.
Transportwagen AGV
Een automatische transportwagen voor het afhandelen van de interne logistiek in tuinbouwbedrijven.
Triomatic voerrobot
Een automatische zelfrijdende voerrobot voor het nauwkeurig voeren van runderen.
Rhino tuinbouw AGV
Een elektrisch trekker voor het afhandelen van de interne logistiek in tuinbouwbedrijven.

Meer informatie?

Wilt u toch wat meer informatie? Dat kan! Wij hebben verschillende brochures zodat u zich kunt verdiepen in onze werkwijze. Laat uw e-mailadres achter en wij sturen u de link naar onze brochure(s).Vraag nu vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Binnen 24 uur nemen we contact met u op.